A fóti Somlyó egy lenyűgöző és sokszínű helyszín a fotózáshoz. Engedd meg, hogy elmondjam, miért kedvelem annyira fotósként.

Veresegyházi lakosként gyakran látogatok el a varázslatos fóti Somlyóra, ahol rengeteg különféle fotózást szoktunk megejeteni.

Nem csupán a közelsége miatt vonzó számomra, hanem a benne rejlő lehetőségek miatt is. A természet, az elbűvölő erdők és a csodás táj igazi inspirációt adnak minden fotós számára.

A Somlyó minden évszakban más és más arcát mutatja, így bármikor készíthetünk új és egyedi képeket.

Legyen szó családi portrékról, jegyesfotókról, kismama fotózásról vagy egyéb témákról, a fóti Somlyó mindig alkalmas, és a fotózás során varázslatos emlékeket teremt.

Általában három irányból közelítem meg a területet, így még több lehetőségem van a fotózásra. A leggyakrabban a meredek hegyoldalon szoktam felmenni, ami egy rövid séta, és még a kismamáknak is könnyedén teljesíthető.

Ha a Nap még magasan áll, vagy az árnyékos, fákkal övezett erdei úton szeretnék sétálni, akkor a hosszabb, de kényelmes tanösvényt választom, amelyet többnyire családi fotózásokhoz használok. Néha pedig a legnépszerűbb turista helyszíntől egy kicsit távolabb megyek, kihagyva a csúcsot, de itt az táj ugyanúgy csodás, és általában csendes.

A fóti Somlyó remek választás, mert az M3-as autópályáról könnyen megközelíthető, és ritkán vannak dugók, ellentétben például a Kőhegy felé vezető úttal, ahol gyakran előfordulnak forgalmi akadályok.

Illetve néha a gps néha vacakol, ezért azt szoktam javasolni, hogy a Fáy présháznál találkozzunk, és onnan feljövünk autóval😊

Fóton leggyakrabban kismamákat fotózok, de családi fotózásokhoz és portréfotózáshoz is gyakran jövök ide.