Sziiiasztook! 😊

Huszai Tünde vagyok.

Kis kamasz korom óta a fotózás rabja. Sokáig csak álom volt, hogy ezzel foglalkozzak, de mára már az álomból hivatás és szenvedély lett.

Hogy mit kell tudni rólam?

Talán azt , hogy nagyon nyitott személyiség vagyok, szeretem a szépet, az egyediséget, a kreativitást. Imádok alkotni, tervezni. A fényképészet nem pusztán munka számomra. Egyfajta önkifejezés, szenvedély és életforma. Ugyanakkor a jó fotó nem tükrözhet kizárólag művészi ízlésvilágot. Első és legfontosabb feladata, hogy visszaadja az adott pillanat/esemény hangulatát, az ifjú pár meghitt kapcsolatát, az anyuka gyermeke közötti szeretet, intimitást, személyiségüket, érdeklődésüket.

Mi a munkámra jellemző?

Kisvárosi lányként nőtem fel, ennek köszönhetően sokat voltam a természetben, a szabadban az erdőkben, mindig imádtam új helyeket felfedezni. Szeretem a lemenő nap fényeit , a gyönyörű mezőket. A bohókás vidám hangulatú pillanatokat. A szakmaiság és a tudás mellett, számomra nagyon fontos, hogy a leendő ügyfeleimmel, megfelelő bizalmat építsek ki már az első pillanattól fogva. Szeretném, ha nem csak szép fotókat, de egy jó élménnyel térne haza mindenki.  Ennek érdekében mindent elkövetek, hogy a fotózás ,feloldódva jó hangulatba teljen. Ha kell a gyerekeknek bohóckodok, a pároknak feladatokat adok (különösképpen szoktak szeretni amikor fel-le kell futni egy dombon😊).

Sok évembe telt még ezt a csodát megtudtam teremteni, hogy párokat kísérjek el legszebb napjukon a fényképezőgépemmel az oltárig, hogy egy családnak tudjam elmesélni a legszebb történeteit képekben. Minden “múlandó”, a ruhát visszaadjátok, a virág elszárad, az ételek elfogynak, a sminket lemosod, a kontyot kibontod, a gyermeked sose lesz újra újszülött, a gyermekeid egyszer felnőnek de a jó képek képesek 100%-ban visszaadni annak napnak, annak a percnek minden rezdülését, részletét, örök emlék számotokra.

“A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal. Ha úgy tetszik: a folyamatos jelen.”

Esküvői képek

Lifestyle fotózás

Családi fotózás

English EN Hungarian HU