s
loading...

RÓLAM

Sziasztok. Huszai Tünde vagyok. Kis kamasz korom óta a fotózás rabja. Fotózás a foglalkozásom és a hobbim is, úgyhogy ha épp nem is ügyfélnek fotózok esküvőn, stúdióban vagy máshol, akkor is általában egy személyes fotóprojekten dolgozom. Hogy mit kell tudni rólam? Kisvárosi lányként nőttem fel, ezáltal imádom a természetet. Imádom a kreativitást a szépséget és az érzelmeket. Eléggé bohókás vagyok és vidám természetű, ezért könnyen elszórakoztatom a párokat a családokat és a gyerekeket a fotózásokon, számomra első a jó kedv, hogy jó hangulatban teljen a fotózás. Hiszen ki akarna egy erőltetett, unalmas programon részt venni? Egyet érthetünk, hiszen senki. Nekem nagyon fontos, hogy amikor engem felkértek egy fotózásra, beszélgessünk személyesen előtte, teljesen mindegy milyen fotózásról van szó, de egy részt nagyon fontos, hogy tudjam mi a koncepció, és kik vagytok valójában. Hiszen Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Meg kell legyen a bizalom. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit Te/Ti megálmodtál és együtt valami különlegeset alkossunk. Nagyon szeretek ötletelni, hogy miként adjuk vissza legjobban azt, aki te/ti vagytok és az életérzésed a fotókon keresztül. Így nem kell visszafognod magad, nyugodtan oszd meg velem a legmerészebb elképzeléseidet.

A fotózás nem pusztán munka számomra. Egyfajta önkifejezés, szenvedély és életforma. Ugyanakkor a jó fotó nem tükrözhet kizárólag művészi ízlésvilágot. Első és legfontosabb feladata, hogy visszaadja az adott pillanat/esemény hangulatát, az ifjú pár meghitt kapcsolatát, az anyuka gyermeke közötti szeretet, intimitást, személyiségüket, érdeklődésüket.

Egy szóval érzelmeket és egyéniséget kell kifejeznie! MINDRE szüksége van annak, aki fotós szakmának szenteli az életét! Mi kell még a tökéletes fotósorozathoz? Kell hozzá egy szerelmes pár, egy család, aki igazán akarja a jó képet, aki érzelmileg is kibontakozik a kamera előtt. Ezért vagyok én, hogy ebben segítsek. Nem csupán szolgáltatóként szeretnék mellettetek állni, számomra fontos, hogy baráti kapcsolatot alakítsunk ki, Talán hosszú ideig ez lesz az egyetlen alkalom, ahol kettesben vagytok ,amikor egy képen, ahol az érzelmeiteket, személyiségeteket állítjuk a képek középpontjába…

Minden “múlandó”, a ruhát visszaadjátok, a virág elszárad, az ételek elfogynak, a sminket lemosod, a kontyot kibontod, a gyermeked sose lesz újra újszülött, a gyermekeid egyszer felnőnek de a jó képek képesek 100%-ban visszaadni annak napnak, annak a percnek minden rezdülését, részletét, örök emlék számotokra…

“A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal. Ha úgy tetszik: a folyamatos jelen.”

Esküvői képek

Lifestyle fotózás

Családi fotózás

English EN Hungarian HU