Rólam

Kis kamasz korom óta a fotózás rabja. Sokáig csak álom volt, hogy ezzel foglalkozzak, de mára már az álomból hivatás és szenvedély lett.

“A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal. Ha úgy tetszik: a folyamatos jelen.”

Mit kell tudni rólam?

Nagyon nyitott, extrovertált személyiség vagyok, szeretem a szépet, az egyediséget, a kreativitást. Imádok alkotni, tervezni. A fényképészet nem pusztán munka számomra, hanem önkifejezés, szenvedély és életforma. Ugyanakkor a jó fotó nem tükrözheti kizárólag a művészi ízlésvilágot. Első és legfontosabb feladata, hogy visszaadja az adott pillanat/esemény hangulatát, az ifjú pár meghitt kapcsolatát, az anyuka gyermeke közötti szeretet, intimitást, személyiségüket, érdeklődésüket.

Hogyan dolgozom?

Kisvárosi lányként nőttem fel, ennek köszönhetően sokat voltam a természetben, a szabadban az erdőkben – már ekkora megmutatkozott a kalandvágyam, hisz imádtam új helyeket felfedezni. Szeretem és értékelem a lemenő nap fényeit, a gyönyörű mezőket, a bohókás vidám hangulatú pillanatokat.A szakmaiság és a tudás mellett, számomra nagyon fontos, hogy a leendő ügyfeleimmel, megfelelő bizalmat építsek ki már az első pillanattól fogva.

Mi az ami fontos infó rólam?Szenvedélyes esküvői fotós vagyok , aki hisz abban, hogy minden pillanatban megtalálhatjuk a szépséget és az eleganciát. A fények játéka, a mosolyok varázsa és az érzelmek őszinte pillanatai mind olyan elemek, amelyekben szeretek elmerülni a munkám során.

Az esküvői fotózás számomra nem csupán egy munka, hanem egy lehetőség arra, hogy segítsek megőrizni azokat a csodálatos pillanatokat, amelyeket az emberek az életük egyik legfontosabb napján megélnek. Szeretem kihangsúlyozni azokat a részleteket, amelyek az elegancia és a stílus kifejeződése, és minden képemen igyekszem a párok egyediségét és személyiségét tükrözni.

Számomra a divat és az elegancia nemcsak ruhákban vagy díszítésben, hanem az emberek kifejezésében és az esemény hangulatában is megnyilvánul. Mindig inspiráló számomra, amikor az öltözködés és a helyszín harmonikusan egyesül, és létrehozzák azokat az emlékezetes pillanatokat, amelyeket megörökíthetek a képeimen.Szeretném, ha nem csak szép fotókat, de egy jó élményt is hazavinne mindenki. Ennek érdekében mindent elkövetek, hogy a fotózás feloldódva, jó hangulatba teljen.Szeretek a gyerekekkel bohóckodni, a pároknak feladatokat adok (különösképpen szoktak szeretni amikor fel-le kell futni egy dombon).

Minden múlandó!

A ruhát visszaadjátok, a virág elszárad, az ételek elfogynak, a sminket lemosod, a kontyot kibontod, a csecsemő sosem lesz újra újszülött, a gyermekeid gyorsan felnőnek, de a képeimmel szeretném elérni, hogy képesek legyenek 100%-ban megőrizni annak a napnak, annak a percnek minden rezdülését, részletét, hogy örök emlék maradjon a számotokra. Ezt lett a vezérelvem és ezért sok év tapasztalatával is folyamatosan képzem magam, hogy napról napra segítsek megélni és megőrizni a csodát, amit egy gyermek mosolya rejt, az oltárhoz sétáló párt, akik mellett ott áll a családjuk.

portfólió

SZolgáltatások

HP301401

Boudoir fotózás

HP301401

Szülinapi fotozás

kültéri lifestyle prémium studio
HP406217

Portré fotózás

kültéri lifestyle prémium studio

lépj velem kapcsolatba

LEGFRISSEBB CIKKJEIM

2024. 01. 25.-

5 Hiba Photoshopban, Amiket Kerülj El!

 

2023. 11. 15.-

Esküvői Fotózás: A Megismételhetetlen Pillanatok Megörökítése

 

Legfontosabb kérdések

A fotózást általában egy könnyed beszélgetéssel indítom. Ha családi fotózásra érkeztek hozzám, akkor kifejezetten szeretek összebarátkozni a gyerkőcökkel, ilyenkor egy picivel több időt szentelek rájuk, hiszen fontos, hogy ne legyenek szégyenlősök előttem.

Ha páros fotózásra érkeztek, szintén fontosnak tartom, hogy pár perc rendelkezésre álljon megismerkedni, hogy tudjam milyen stílusú pár vagytok. Mindig segítek a beállításokban, hiszen számomra nagyon fontos, hogy jó hangulatban és kellemesen teljen a fotózás, hogy élménnyel térjetek haza.

Minden napszakból kilehet hozni a legszebb éneteket!

Kültéri fotózás esetén kifejezetten szeretek a naplementében, illetve ellen fényben, és a golden hourban fotózni. Hogy miért? Mert ekkor a legszebbek a kinti fények. Mindig segítek, hogy pontosan hány órára foglaljatok időpontot. Megnézzük, hogy az adott időszakban mikor megy le a nap. Ha a golden hourt célozzuk be, akkor a naplemente előtti másfél órát kell belőni. Nagyon fontos, hogy az időjárást előre megnézzük, nehogy esős, felhős napot válasszunk.

 

Az alábbi stúdiók közül tudtok választani:

  • Stúdio S-lux 1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 16.
  • Studio Lightroom 1047 Budapest, Károlyi István u. 10
  • Nordix 1045 Budapest, Berni u. 1.
  • G3 1134 Budapest, Taksony u. 1.
  • (ROOMS) 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.
  • La Vie En Rose kávézó és pékség Veresegyház

 

Kültéri helyszínek:

Megvannak az adott helyek ahol szívesen fotózok, mint pl: Veresegyház fenyves erdő és tavak. Fóti Somlyó, Fóti Homokbánya, Pilisborosjenő Teve-szika, Budaörs Kő-hegy, Gödöllő parkok.

Természetesen bármilyen kreatív ötletet szívesen fogadok, ha más helyszínt szeretnétek.

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk.