ÁSZF

A jelen ÁSZF tartalmazza a huszaiphoto.hu (továbbiakban: Honlap) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

 

A Honlap címe: https://huszaiphoto.hu

 

A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Név: Huszai Tünde egyéni vállalkozó
Székhely címe: 2161. Csomád József Attila utca 77/a
Nyilvántartási szám: 8473281810
Adószám: 55443155-1-33
Bankszámlaszám: HU 68 1040 2991 8676 7590 7570 1013

 

Az általános szerződési feltételek elfogadása

  1. A kupon vásárlás során a felhasználó, ha a Honlap szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Honlap felhasználója között.
  2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Honlap szolgáltatásait. Nem vásárolhat kupont.

 

A szolgáltatás lépései:

  1. A termék kiválasztása
  2. A termék adatainak kitöltése, ha szükséges
  3. Fizetés
  4. E-mail csatolmányként az személyre szabott ajándékkártya kiküldése

 

Bankártyás fizetés:

  • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

A szerződés létrejötte:

  • Ha a felhasználó megrendelést küld a Honlap oldalán keresztül, a megrendelt terméket kifizeteti és a Szolgáltató a megrendelést e-mailben teljesíti, akkor adásvételi szerződés jön létre a felhasználó és a szolgáltató között.
  • A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
  • A szerződés magyar nyelven jön létre, a Honlap elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Honlapon hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

 

A termék lényeges tulajdonságai
A termék ajándékkártya, mely a rajta feltüntetett szolgáltatásra jogosítja fel annak megjelölt tulajdonosát. Az ajándékkártya más személy részére átruházható, azonban csak egyszer lehet felhasználni. Az átruházás tényét legkésőbb a fotózást megelőzően kell jelezni a Szolgáltató felé szóban vagy írásban. Az ajándékkártya a rajta feltüntetett időpontig használható fel, azaz ezen időpontig kell időpontot egyeztetni a Szolgáltatóval. A fotózás fajtája, kategóriája változtatható, illetve az értéke beszámítható.

 

Árak
A Honlapon feltüntetett árak bruttó árak (0% ÁFÁ-t tartalmaznak).

 

Számlázás
A vásárlást követő 8 napon belül a vásárlásról a számla elektronikus úton megküldésre kerül.

 

Fizetési mód
Barion rendszerén keresztül történik.

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk.