Legfontosabb kérdések

A fotózást általában egy könnyed beszélgetéssel indítom. Ha családi fotózásra érkeztek hozzám, akkor kifejezetten szeretek összebarátkozni a gyerkőcökkel, ilyenkor egy picivel több időt szentelek rájuk, hiszen fontos, hogy ne legyenek szégyenlősök előttem.

Ha páros fotózásra érkeztek, szintén fontosnak tartom, hogy pár perc rendelkezésre álljon megismerkedni, hogy tudjam milyen stílusú pár vagytok. Mindig segítek a beállításokban, hiszen számomra nagyon fontos, hogy jó hangulatban és kellemesen teljen a fotózás, hogy élménnyel térjetek haza.

Minden napszakból kilehet hozni a legszebb éneteket!

Kültéri fotózás esetén kifejezetten szeretek a naplementében, illetve ellen fényben, és a golden hourban fotózni. Hogy miért? Mert ekkor a legszebbek a kinti fények. Mindig segítek, hogy pontosan hány órára foglaljatok időpontot. Megnézzük, hogy az adott időszakban mikor megy le a nap. Ha a golden hourt célozzuk be, akkor a naplemente előtti másfél órát kell belőni. Nagyon fontos, hogy az időjárást előre megnézzük, nehogy esős, felhős napot válasszunk.

 

Az alábbi stúdiók közül tudtok választani:

  • Stúdio S-lux 1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 16.
  • Studio Lightroom 1047 Budapest, Károlyi István u. 10
  • Nordix 1045 Budapest, Berni u. 1.
  • G3 1134 Budapest, Taksony u. 1.
  • (ROOMS) 1211 Budapest, Varrógépgyár u. 5.
  • La Vie En Rose kávézó és pékség Veresegyház

 

Kültéri helyszínek:

Megvannak az adott helyek ahol szívesen fotózok, mint pl: Veresegyház fenyves erdő és tavak. Fóti Somlyó, Fóti Homokbánya, Pilisborosjenő Teve-szika, Budaörs Kő-hegy, Gödöllő parkok.

Természetesen bármilyen kreatív ötletet szívesen fogadok, ha más helyszínt szeretnétek.

Természtesen igen, pl : szülinapi fotózás esetén , a csomagban megfelelő kellékeket biztosítjuk.

Jegyes,páros illetve családi fotózás esetén, ez nagyon változó, ha esetleg egyedi megálmodott koncepcióról van szó, akkor abban az esetben ,a kellékektől függően plusz költséget számolok fel.

Van rá lehetőség. 1500Ft/db áron tudtok kérni. Illetve ha az összes nyers fotót szeretnétek akkor annak a díja: 25.000Ft

Természetesen igen. Annál esemény dúsabb, és szebb egy családi fotózás.

Nincs meghatározva. Itt az időre való tekintettel kell gondosan össze egyeztetni mindent.

Természetesen igen, mind kettőben tudok segíteni, 2db sminkessel dolgozok együtt és 1db fodrásszal.

Ebben tényleg azt kell felmérni, hogy éppenséggel mennyi képet szeretnétek, hány szettben szeretnétek fotózkodni, mennyi idő kell nektek arra, hogy el lazuljatok. Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne feszélyezett hangulatban teljen a fotózás,de sokszor például ha családi fotózásról van szó, akkor a gyerekek miatt több idő is kellhet.

Akár személyesen készpénzben, vagy utalva is.

Igen, különböző feladatokat adok, szituációkat.

Sokszor helyzeteket teremtünk elő, amiből a legszebb pillanat képek születnek. Lesznek persze pózok, de jobb szeretem a bensőséges pillanatokat lencsre végre kapni.

Én szeretem saját szemem szerint átválogatni és kiválasztani a szerkesztésre szánt fotókat.

Mivel egy fotózás során több 100 kép készül, így úgy gondolom, a munkának ez a része ránk fotósokra kell ,hogy essen, megkönnyítve ezzel benneteket. Illetve igyekszünk ezt a legjobb szakmai szemmel megmunkálni.

Időpontot foglalni az időpont foglaló rendszeremen belül tudtok itt:https://huszaiphoto.hu/idopontfoglalas/

Sajnos ebben az esetben , napolunk. Mivel legtöbbször a szabadban fotózunk, ezért sajnos erre más alternatíva nincs.

Ez függ az adott koncepciótől. Szeretem a jó outfitteket. Mivel megvan a fotóimnak a stílus világa, ezért örülök ha pasztel színeket viseltek, barnát, sötétebb narancssárgát, zöldet és bordót. Ha kell segítek a ruha kiválasztásában, illetve segíthet a stylisztunk is.

A kalapok, nagyon jó kiegészítést nyújtanak, ezeket kifejezetten ajánlom.

Álltalában 2 héttel minimum. Nyári szezonban 1 hónappal előre kell foglalni. Karácsonyi fotózás esetében is 1 hónappal előre kell.

A fotókat 2 hétre vállalom, van amikor hamarabb is megkapjátok őket,de a maximum az a két hét.

Dropboxos linken keresztül kapjátok meg a szerkesztett képeket jpeg formátumban .A képek 1 hónapig elérhetőek a linken keresztül. Én maximum 2 hónapig tárolom őket. Ez nagyon fontos, időbe le kell menteni őket, hogy nektek biztosan meglegyen. A nyers fotókat nem szoktam átadni, kérlek ezzel számoljatok.

A fotózást a 27.-32. hét környékén javaslom, de ettől korábban vagy később sincs semmi akadálya. Egyedül az utolsó 4 hétben nem ajánlom, ilyenkor már megterhelő a fotózással eltöltött idő, gyakori a vizesedés, de ami a legfontosabb, babócák érkezhetnek hamarabb is. Ha nem az első kismanót várod, általában már nagyon korán látványos a pocak, így korábbra tervezzétek a fotózást, akár már a 25. hétre.

Természetesen mindenben segítek.:) Mutatok minden pózt és mozdulatot, ha pedig könnyedén megy, akkor elengedem a kezed, szabadon mozoghatsz, de végig instruállak picit, hogy a legjobb szögeket és pózokat találjuk meg.

Hát persze, otthon ne hagyjátok őket.:):)

Igen, a csomagokban csak a retusált képeket adom át, de egy egyszeri csomagon felüli fix áron megvehetitek az összes válogatásra kiküldött képet is.

A babás-mamás fotózást a 6.-8. hónap környékén javaslom. Ami fontos ilyenkor, hogy már szépen tartsák magukat és még szívesen legyenek ölben. 1 éves kor körül/után már izgalmasabb mászni és mindent felfedezni, mint anya ölébe bújni.

Igen, sok-sok gyönyörűséges kismamaruha közül választhattok, de természetesen hozhattok saját ruhákat is, vagy kérhetitek stlyist segítségét.
A ruhákat itt tudjátok megtekinteni:
https://www.dropbox.com/scl/fo/6x8mugirmgu7z6j8c6bgt/h?rlkey=7fqaauu233mocvigdl5yl25cz&dl=0
 
 
Toggle tartalom

lépj velem kapcsolatba

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk.