Barion Pixel

Arany október

2021.03.07.
arany október esküvői fotózás huszaiphoto

November általában köddel, felhőkkel és esős, felhős napokkal jár. Milyen szerencse, hogy az idei november “arany október” lett, legalábbis számunkra. 🙂

Esküvői kreatív fotózást terveztünk Andi és párja társaságában. A heves esőzések miatt nagyon aggódtunk, hogy ne keljen elhalasztani az időpontot. De csodálatos őszi időjárást kaptunk: tiszta napsütést, enyhe hőmérsékletet és meleg esti fényt. A legjobb körülmények a meleg és érzelmi emlékekhez. Andiék esküvője a Lázár Lovasparkban volt, nyugodt termeszt közeli helyszínnel.

Gyerekek számára kifejezetten alkalmas volt, hiszen nagy zöld területek, és állatsimogató, játszótér várta a mulatni vágyó gyerekeket. Andiék kisfia későbbiekben csatlakozott, le a kalappal! Nagyon jól bírta a fotózást, és már alig várta anyukája pocaklakóját!

Négyen nagyon jól szórakoztunk, és még jobban megéltük a nagy napot. A kettő egyben így csodálatos!

 

Legújabb posztok
Kreatív esküvői fotózás: hogyan válaszd ki a tökéletes helyszínt?
A kreatív esküvői fotózás egy különleges alkalom arra, hogy a jegyespár megismerkedjen a fotóssal és a fotózás élményével.
Különleges és népszerű esküvői fotóhelyszínek Budapesten és környékén
A kreatív esküvői fotózás egy különleges alkalom arra, hogy a jegyespár megismerkedjen a fotóssal és a fotózás élményével.
Következő bejegyzés Őszi fotózás Lillafüreden
English EN Hungarian HU