Az Alföld kedves városában, Kecskeméten is számos helyszínt találhatunk, melyek ideálisak egy tökéletes esküvőhöz. Persze a hely megválasztása nagyban függ attól, hogy hány fős esküvőről van szó.

Hány fős lesz esküvő?

Ha kisebb létszámú esküvőt szeretnénk, és maximum 25-30 fővel számolunk, akkor nagyobb teremmel rendelkező étterem is szóba jöhet, mint a Három Gúnár, a Bajor Étterem, a Juniperus Étterem, a 48 Étterem, vagy a Sasfészek.

Amennyiben viszont nagyobb esküvőben gondolkodunk, 80-100, esetleg 120 fős, vagy még nagyobb vendégseregre számítunk, akkor már érdemes inkább a hoteleket számításba venni.

Úrihegyi Kalmár Csárda

Bár nem hotel, de 60 fős éttermi résszel, és 50 fős nádtetős terasszal rendelkeznek, így egy nagyobb szabású esküvő számára is megfelelő lehet.

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel

A hotel 30-tól 200 főig tud vendégeket fogadni, tehát kisebb vagy nagyobb esküvők számára is megfelelő helyszín lehet. Ráadásul külön All inclusive csomagot hoztak létre az ifjú párok számára.

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Báltermükben 200 főig képesek vendégeket fogadni, ráadásul nemcsak a lagzi, de a polgári ceremóniára is tudnak helyet biztosítani.

Kecskeméten túl, de még a közelben

Ha nem ragaszkodunk konkrétan Kecskeméthez, de mindenképp a környéken szeretnénk maradni, akkor a következő helyszíneket is érdemes számításba vennünk:

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar, Lajosmizse

Nemcsak egy nagyszabású lagzit lehet itt megrendezni, hanem a lánykikéréstől a lovas hintós bevonuláson át a szabadtéri polgári ceremóniáig mindenre van lehetőség.

Málnás Udvar-Kerekegyháza

A ceremónia lebonyolításához több lehetőség is rendelkezésre áll itt, ahogy a lagzi esetében is.

Ezüst Villa Rendezvényház, Lajosmizse

A helyszín saját dekoratőrrel bír, tehát nem kell külön keresgélni szolgáltatót, emellett pedig a ceremóniától a lagziig az egész esküvő egy helyszínen tartható.

Csalogány Esküvő -és Rendezvényház, Tiszaalpár

Meghitt hangulatú, is létszámú esküvőktől a 250 fős hatalmas lagzikig bármilyen esküvő megtartására alkalmas.

Aero Hotel és Étterem Jakabszállás

150-250 fős esküvő megtartására is alkalmas helyszín, ahol körasztalos, U alakú és táblaasztalos elrendezést is választhatunk.

Fotóst keresel az esküvődre?

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact form 1″]