Barion Pixel

Dóri & Levi esküvője Kisorosziban

2022.07.17.
dóri levi esküvő huszaiphoto

Dóri és Levi esküvője

Minden egyes esküvői felkérésemet egy kis ajándék doboznak tekintem és izgatottan várom, hogy vajon mi rejtőzik majd benne.

Amikor kibontom, akkor látom meg igazán, hogy a párok milyen csodás értékeket képviselnek.

Dóri és Levi a Say Yes applikáción illetve a videósaimon keresztül szereztek tudomást rólam.

Dóri a legtündéribb menyasszony volt, nem csak hogy teljes higgadtsággal viselte az egész esküvőt, de teljes mértékben oda figyelt, hogy a körülötte lévő családtagok és barátok, szolgáltatók a lehető legjobb ellátásban, figyelemben részesülhessenek. Nem volt perc, hogy ne kérdezte volna meg, hogy nincs e szükségem valamire.

Levi, férjhez képest úgy sürgött forgott, hogy alig lehetett követni, le a kalappal, úgy gondolom teljesen kivette a részét az esküvő előtti készülődésből.

Ha a tánc parketten versenyt rendeztek volna, tuti ő győzött volna, nem semmi energiával, és mozdulatokkal dobta fel az egész estét.

Az esküvő Kisorosziban a Magyar Golf Klubban zajlott. Mese szép helyszín volt. Nagy ,gyönyörű zöld gyeppel, és egy nagyon kis cuki tavacskával. A tavacskának külön szerepe volt, a polgári ceremónia alatt, hatalmas rajongó tábor keletkezett az ott csobbanni vágyokból.

A hangulat rendkívül érzelmes volt, látszott, hogy megvan a kellő szeretet, szerelem, és odaadás.

Esküvői fotóst keresel? Vedd fel velem a kapcsolatot!

    Előző poszt Niki és Gábor
    Következő bejegyzés Szilvi és Bálint
    English EN Hungarian HU