[ngg src=”galleries” ids=”20″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”6″ number_of_columns=”3″]

Dóri és Levi esküvője

Minden egyes esküvői felkérésemet egy kis ajándék doboznak tekintem és izgatottan várom, hogy vajon mi rejtőzik majd benne.

Amikor kibontom, akkor látom meg igazán, hogy a párok milyen csodás értékeket képviselnek.

Dóri és Levi a Say Yes applikáción illetve a videósaimon keresztül szereztek tudomást rólam.

Dóri a legtündéribb menyasszony volt, nem csak hogy teljes higgadtsággal viselte az egész esküvőt, de teljes mértékben oda figyelt, hogy a körülötte lévő családtagok és barátok, szolgáltatók a lehető legjobb ellátásban, figyelemben részesülhessenek. Nem volt perc, hogy ne kérdezte volna meg, hogy nincs e szükségem valamire.

Levi, férjhez képest úgy sürgött forgott, hogy alig lehetett követni, le a kalappal, úgy gondolom teljesen kivette a részét az esküvő előtti készülődésből.

Ha a tánc parketten versenyt rendeztek volna, tuti ő győzött volna, nem semmi energiával, és mozdulatokkal dobta fel az egész estét.

Az esküvő Kisorosziban a Magyar Golf Klubban zajlott. Mese szép helyszín volt. Nagy ,gyönyörű zöld gyeppel, és egy nagyon kis cuki tavacskával. A tavacskának külön szerepe volt, a polgári ceremónia alatt, hatalmas rajongó tábor keletkezett az ott csobbanni vágyokból.

A hangulat rendkívül érzelmes volt, látszott, hogy megvan a kellő szeretet, szerelem, és odaadás.

Esküvői fotóst keresel? Vedd fel velem a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact form 1″]