Székesfehérvár történelmi város, mely számos lehetőséget kínál a házasulandó pároknak esküvőjük lebonyolítására. Ha kisebb esküvőt tartunk, úgy 50 főig, akkor a következő helyszínek jó lehetőséget biztosítanak a nagy nap lebonyolítására.

Hotel Platán

Kis létszámú esküvők és lagzik megtartására alkalmas helyszín, ahol a szállásfoglalás is megoldható a vendégek vagy az ifjú pár számára.

ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház

Ültetett vacsorahelyszínnek 60 főig alkalmas ez a helyszín, de csak a polgári szertartás megtartására, éttermi kiszolgálás nélkül is igénybe vehető.

Rendezvényterem a Kossuth udvarban

Meghitt, mégis egyedi esküvőre vágyunk? A Kossuth udvar rendezvényterme erre tökéletes választás lehet egy 40 fős esküvői díszvacsorához.

Természetesen akkor is bőven akad lehetőségünk, ha ennél jóval nagyobb létszámban képzeljük el az esküvőnket.

Beat Étterem és Rendezvényterem

Polgári szertartás és lagzi is tartható itt 100 főig, a helyszín igényes és nagyon jól fotózható. Honlapjukon érdekes tájékozódni a lehetőségekről.

Étterem és Panzió Vadvirág Rendezvényház

Polgári ceremónia és lagzi éppúgy tartható itt, mint templomi esküvő, ugyanis a helyszínen egy is házi kápolna is van, amely meghitt színtere lehet egy egyházi esküvőnek is. Az étterem 150 fős vendégsereg befogadására alkalmas.

Novotel Székesfehérvár

A hotel zárt parkja tökéletes a polgári ceremónia lebonyolítására, míg a külön termek akár 180 fős vendégsereg befogadására is alkalmasak lehetnek.

Esküvő helyszínek Székesfehérvár vonzáskörzetéből

Bár Székesfehérvár gyönyörű, akad, aki inkább kicsit messzebb menne, távol a megyeszékhely zajától, de még a közelben.

Károlyi Kastély Hotel & Restaurant

Fehérvárcsurgón, alig 15 km-re Székesfehérvártól egy csodás kastélyszálló lehet különleges helyszíne az esküvőnknek, ahol 20-25 fős meghitt esküvőt éppúgy tarthatunk, mint 180 fős állófogadásos lakodalmat.

Természetesen a polgári szertartás és az egyházi esküvő megtartására is van itt lehetőség.

Vénusz Panzió Étterem

Amennyiben több mint 200 fős lagziban gondolkodunk, akkor Tácon erre a Vénusz Panzióban lesz lehetőség, ahogyan a polgári ceremónia megtartására is.

Bálint Borárium Velencei-Tó

A Szerelemvölgyénél nem is találhatnánk jobb helyszínt egy esküvőre, mely alig 20 km-re található Székesfehérvártól. Szabadtéri polgári ceremóniákhoz tökéletes helyszín lehet, ahogy 110 fős lakodalmak megtartásához is.