Szinte nincs is olyan lány, aki ne várná a lánykérés pillanatát, ha megtalálta álmai férfiját. Ez egy jelentős esemény, hiszen életünk szerelme ezzel kívánja jelezni, hogy velünk képzeli el a jövőjét, és összekötné velünk az életét.

Bár még mindig divat egy finom éttermi vacsora mellett megkérni valaki kezét, ma már számtalan olyan lehetőség van, amivel igazán egyedivé, emlékezetessé lehet tenni a lánykérés pillanatát. Jöjjön 10 ötlet, melyekkel igazán különleges lehet az eljegyzés.

Idézd meg az első randit

Ha nagyon meghatározó volt az első randitok, akkor különleges élmény lesz mindkettőtök számára, ha ennek szellemében történik a lánykérés.

Ne áruld el a kedvesednek hová mentek, vagy mit fogtok csinálni, egyszerűen vidd el oda, ahol először találkoztatok, csókolóztatok, beszélgettetek, vagy ahol megismerkedtetek.

Puzzle

Ha szerettek kirakózni, vagy csak a párod szeret, akkor egy egyedi puzzle segítségével is felteheted a nagy kérdést. Ma már számos online képszerkesztő létezik, ahol elkészítheted a kirakótokat egy közös kép és a nagy kérdés összekombinálásával, és nyomdát sem lesz nehéz találnod, akik kirakó formába öntik az eljegyzési szándékodat.

Óriásplakát

Reklámügynökségek foglalkoznak óriásplakát bérléssel is, amelynek segítségével szintén felteheted a nagy kérdést. Tervezhetsz rá valamilyen közös fotót, de felkerülhet csak kedvesed neve a plakátra, és a nagy kérdés, csak a fantáziád szabhat határt, mint szeretnél feltenni a plakátra, amit aztán felkereshettek együtt, de akár úgy is intézheted, hogy párod munkába menet szembesüljön vele.

Könyvjelzőre írt titkos üzenet

Ha a párod egy könyvmoly, és nagyon szeret olvasni, akkor egy egyedi könyvjelzőt is tervezhetsz a számára, amit aztán belerejtesz abba a könyvbe, amit éppen olvas. A könyvjelzőre kerülhet egy kis tartó vagy tasak is, amibe belecsempészheted a gyűrűt.

Újsághirdetés

A helyi lapban is adhatsz fel hirdetést, amelyben felteszed a nagy kérdést. Pár szóban megfogalmazhatod, miért szereted a párod, és persze az is kerüljön bele a hirdetésbe, hogy szeretnéd megkérni a kezét. Persze csak akkor fog működni a dolog, ha el is olvassa a hirdetésedet.

Filmforgatás

Ma már egy mobillal is lehet jó minőségű filmet forgat, ingyenes online appok segítségével pedig meg is vághatod, zenét is tehetsz alá, de számos effektre is van már lehetőség.

Készíts egy rövid filmet kedvesednek a történetetekkel, valamilyen vicces eseménnyel, vagy csak fogalmazz meg egy üzenetet, ahol elmondod, miért szereted, és a végén tedd fel a nagy kérdést.

Üzenet pólón

Az egyedi pólók készítésének nagy divatja van manapság, miért ne kerülhetne fel a nagy kérdés egy pólóra, amiben megjelensz a randitokon vagy akár a párod munkahelyén? De a baráti kör is kaphat egyedi pólót, mindenki pólójára egy szó, és közös baráti élmény is lehet a lánykérésből.

Írd fel az égre vagy épp a földre

Készíthetsz trapnszparnest a nagy kérdéssel, amit aztán egy repülő húz el az égen, de megteheted, hogy a kedveseddel ti ültök fel egy gépre, valahol pedig a földre vésve/festve vár titeket, vagyis a párodat a kérdés.

Olyan lánykérésről is hallani, ahol a vőlegény egy búzatáblába gyomirtóval írta be a kérdést, persze, ehhez a tábla tulajdonosának kikérte az engedélyét.

Lánykérés a levegőben

A hőlégballonos lánykérés nem mai ötlet, de még mindig nagyon népszerű. Ha már régóta tervezgettek egy hőlégballonos kirándulást, akkor akár össze is kötheted ezt az élményt a lánykéréssel.

A vezetővel előre egyeztethetsz arról, hogy elrejt nektek egy üveg pezsgőt vagy akár pár finom falatot, te pedig a felhők felett ereszkedsz fél térdre a hőlégballon kosarában, és teszed fel a nagy kérdést.

Vesd be a modern technológiát

Az emberek elképesztően kreatívak, ha lánykérésről van szó. Ma már azt is megteheted, hogy bérelsz vagy vásárolsz egy drónt, és annak segítségével kézbesíted kedvesednek a gyűrűt, de persze arra is van már lehetőség, hogy egy céget bízol meg a kézbesítéssel, amikor kettesben vagytok. Ha megérkezik a gyűrű, fel is teheted a nagy kérdést.

Ajánló: Esküvő tervező, Jegyesfotó helyszínek Budapest és Pest megyében.

Fotóst keresel? Vedd fel velem a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact form 1″]